Íme pár szuper tipp az otthoni edzőtermed kialakításához!-Ezekre figyelj, ha otthoni edzőtermet rendezel be!

Főoldal > Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!


2022/03/31
KC

Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!

otthoni edzőterem

1.Találj neki megfelelő helyet!

Az első feladat, hogy kitaláld hol is lenne neki megfelelő mennyiségű hely. Gondold végig, hogy milyen gyakorlatokat fogsz végezni, milyen és mennyi gépet, eszközt szeretnél vásárolni, majd ennek megfelelően dönts. A legjobb opció egy különálló helyiség lenne az edzőtermednek, de sok esetben ez nem kivitelezhető. Amennyiben ez a te otthonodban is így van, egy tágasabb, fal melletti helyiségrész is tökéletes lehet. Vedd számításba azt is, hogy bizonyos fitness eszközök, például súlytárcsa vásárlás esetén ezeknek a tárolását is meg kell oldani, így jó, ha a tároló állványokat, szekrényeket is belekalkulálod. 

2.Gondoskodj a felszerelésről!

Amikor a helyet választottad, bizonyára nagyjából átgondoltad milyen edzéseket fogsz végezni és milyen gépekkel. Nem szükséges azonnal, egyszerre megvásárolnod őket, elsőre ruházz be a legfontosabbakra. Ami a kondigépeket illeti, a szobabicikli, a futópad és az ellipszisjáró szerintem must have-nek számít. Ezzel a kardiót ki is pipáltuk. Mindenképp legyen pár súlyzó, fitness szőnyeg, gumiszalag és step pad. Kifizetődő lehet egy súlytárcsa vásárlása is, melyből kiválaszthatod a számodra ideális súlyút, a nagy választéknak köszönhetően akár variálhatod is. Már csak egy súlyzórúdra van szükséged és kész is a felszerelés.3.Alakíts ki inspiráló környezetet!

Az otthoni edzőteremhez nagyon fontos, hogy egy inspiráló környezetet teremts. Helyezz el motiváló feliratokat, képeket a falon. Egy egész alakos tükör is jól jöhet, amiben láthatod a mozdulataid, és még a teret is megnyitja. Ne felejts el gondoskodni a zenéről sem! Állítsd össze a motiváló lejátszási listát, helyezd el a hangszórókat és mehet is az edzés!
JövőLegfrissebb cikkek


4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!
Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.