Íme 4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból!-Válassz te is örök darabokat otthonodba!

Főoldal > 4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból


2022/04/01
KC

Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!

örök lakberendezési elemek

1.Dekoratív tükör

A dekoratív tükör esetében a díszes, kissé retró stílusú tükrökre gondolok. Igaz, hogy jelenleg a modern, egyszerű tükrök képzik az egyik tükörtrend vonalat, ugyanakkor emellett még mindig ott vannak ezek a míves tükrök is. És hát lássuk be, nem nagyon tudunk olyan időszakot mondani, amikor ne lettek volna divatban. Remek tulajdonságuk, hogy nem csak egy vintage klasszikusabb otthonban, hanem egy modernebb stílusúban is szuperül megállják a helyüket.

2.Márvány

Ha valami öröknek számít a lakberendezésben, akkor az a márvány. Konkrétan az összes helyiségben alkalmazható és nem igazán van olyan fajtája, mely ne lenne gyönyörű. Remekül néznek ki a konyhában, mint például a konyhasziget burkolata vagy általánosan a lakás padlóburkolataként, a márvány fürdőszobákról pedig még szót sem ejtettünk. 3.Egyszerű lámpa

A lámpák tekintetében rengeteg stílus, kivitel közül választhatunk. Az újabb trendektől eltekintve állandó daraboknak nevezhetjük a csillárokat, mindenféle stílusban. Emellett az egészen egyszerű, letisztult lámpákkal sem fogsz tudni mellé választani. Amennyiben valóban olyan lámpákat szeretnél, melyek sosem mennek ki a divatból, nézz szét a luxus retro lámpák között!

4.Mintás tapéta

A tapéta abszolút állandó trendnek mondható, persze ezt leginkább az óriási választék eredményezi. Egy mintás, például virágos, enyhén vintage hatású tapétával való díszítés örök stílusosságok fog adni a falfelületnek, így pedig a helyiségnek!
JövőLegfrissebb cikkek


6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció
A fogimplantáció az egyik legmodernebb és leghatékonyabb módszer a hiányzó fogak pótlására. Az implantáció során egy titán csavart ültetnek be az állcsontba, amelyre később korona, híd vagy protézis kerül. Bár az eljárás költségesebb lehet más fogpótlási módszereknél, számos előnnyel jár, amelyek hosszú távon megtérülnek. Íme 6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció.
Mitől esik ki a fogpótlás? Okok, megelőzés és kezelési módszerek
A fogpótlások kiesése nemcsak kellemetlen, de komoly problémákat is okozhat. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk, mi állhat ennek hátterében, és hogyan lehet megelőzni vagy kezelni ezt a jelenséget.
Mozognak a fogaid? Bizony ez is az ínysorvadás jele lehet!
Az ínysorvadás, más néven parodontitis, nem csupán az íny állapotának romlását jelzi, hanem olyan problémát is jelezhet, ami a fogak mozgásához vezethet. Ez a jelenség sokak számára meglepő lehet, azonban megfelelő megelőző intézkedések és időben történő kezelés segíthet megőrizni fogaink stabilitását és egészségét.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!