Pezsgőtorony ötletek egy különleges esküvőhöz! - Így készíts pezsgőtornyot az esküvőre

Főoldal > Pezsgőtorony ötletek egy különleges esküvőhöz!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Pezsgőtorony ötletek egy különleges esküvőhöz!


2023/04/13
ZH

Ha kifejezetten szórakoztató élményt szeretnél tenni az esküvődön, egy pezsgőtorony tökéletes választás lehet. Ez a csillogó torony nemcsak dekorációként hívja fel magára a figyelmet, hanem egy okos módja annak, hogy ünnepi pezsgőt szolgálj fel vendégeidnek egy magasabb szinten.

pezsgőtorony

Így készíts pezsgőtornyot az esküvőre

 


A pezsgőtornyok üvegpohárból álló szerkezetek, amelyek önmagukban vannak egymásra rakva, vagy egy emelvényen vannak elrendezve. A poharak előre megtölthetők pezsgővel, vagy a pár pezsgősüvegből tölti, kezdve a torony tetején lévő pohárral, és hagyják, hogy az lecsepegjen, hogy megtöltse a többi poharat. A pezsgőtorony dizájn installáció és szórakoztatás is egyben! 

De ez nem olyan egyszerű, mint a poharakat egymásra rakni és a legjobbat remélni. Az alábbiakban tippeket találhatsz egy pezsgőtorony összeállításához az esküvőre, valamint érdekes ötleteket, amelyekkel saját magad is elkészítheted. Az esküvői rendezvényhelyszín sokkal izgalmasabban fog kinézni és fantasztikus lesz a vendégek számára is a különleges látvány!

 

 

Hogyan készíts pezsgőtornyot az esküvődre

 

 

Egy sikeres pezsgőtorony kivitelezése bonyodalmakkal járhat. Egy igazán nagyszerű beszállítót szeretnél, hogy ezt végrehajtsák, mivel a pezsgőtornyok meglehetősen bizonytalanok és kissé temperamentumosak lehetnek, ha nincsenek megfelelően beállítva és a megfelelő helyre helyezve. Kérdezd meg a rendezvényhelyszín munkatársait vagy a dekorost, hogy készítettek-e már ilyet, hiszen ha már van benne rutinjuk, biztosan össze tudják neked is állítani könnyedén a pezsgőtornyodat az esküvődre.

 

 


Fontold meg az elhelyezését

 

 

A pezsgőtorony helyének kiválasztása a kirakós játék döntő része. Az utolsó dolog, amivel foglalkozni szeretnél az esküvőd napján, az az, hogy egy üvegtorony ledőljön. Ügyelj arra, hogy a pezsgőtornyot a helyszínén belül olyan helyre állítsák fel, ahol bőven van hely, akár közvetlenül a ceremónia után szeretnétek önteni, hogy elindítsátok a lagzit, akár pezsgőt szeretnétek felszolgálni a desszerthez. Ha a helyszín túlságosan zsúfolt a vendégek számával, a legjobb, ha kihagyjátok a torony ötletét.

 

 

Gondolj az időjárásra

 


A pezsgőtorony felállításánál fontos figyelembe venni az időjárást is. A szél nem barátja a pezsgőtoronynak. Ha szabadtéri vagy sátoros esküvőt rendezel, győződj meg arról, hogy a torony falakkal rendelkező sátorban vagy beltéren is elhelyezhető, vagy ellenőrizd az időjárás-előrejelzést, hogy megbizonyosodj arról, hogy biztonságos marad. Ellenkező esetben a legjobb, ha kihagyod az üvegtornyot.

 

 

Esküvői pezsgőtorony ötletek

 

1.    Válassz különleges poharakat

 

Az egyszerű kupék önmagukban is lenyűgözőek, de egy kicsit több ízt adhatsz hozzá, ha más stílusú üvegárut választasz. Mindenféle pohár kapható, ezért használd ki ezt, és hozzon be egy egyedi poharat. Az érdekes hornyokkal vagy maratással ellátott üvegáruk minden bizonnyal javítják a megjelenést.

 

 

2.    Használj rozét

 

Színes látványt szeretnél? Míg a pezsgő arany árnyalata lenyűgöző, lecserélheted rosé pezsgővel egy még látványosabb opcióra. Megfontolhatod egy olyan lehetőség használatát is, mint a csillogó Syrah a merész árnyalat érdekében.

 


3.    Válassz fémet

 


Egy másik lenyűgöző lehetőség az üvegárukhoz a kupák, amelyek egy kis fémes érzékkel rendelkeznek. Ezek olyan gyönyörű glam-meets-vintage hangulatot kölcsönöznek egy pezsgőtoronynak. Válassz aranyozott vagy ezüstbe öltözött kupákat a szép megjelenés érdekében.

 

 

4.    Építs fel egy szerkezetet

 


Ha ideges vagy a torony építése miatt, nem ez az egyetlen lehetőség! A kifejezetten pezsgőtornyokhoz épített szerkezet alkalmazása nagyszerű választás a stabilitás és a nyugalom érdekében. Megrendelheted a szerkezetet, hogy tökéletesen illeszkedjen az esküvői esztétikához – majd elhelyezheted bárhol, ahol szeretnéd.

 

 

 

5.    Használj tálcát

 


Aggódsz attól, hogy miközben öntitek a pezsgőt az csal szét fog folyni mindenfelé? Egy tálca tökéletes megoldásként szolgál majd. Ezenkívül személyre szabhatod a megjelenését, és megtalálhatod az általános esztétikához illő tálcát.

 
Elemzések Források JövőLegfrissebb cikkek


5 Kreatív ötlet valentin napra, ha valami különlegességgel kedveskednél párodnak
Valentin nap, az év egyik legromantikusabb ünnepe, amikor lehetőségünk van kifejezni szerelmünket és hálánkat az életünkben lévő különleges személy iránt. Sokan a hagyományos virágokkal és édességekkel kedveskednek ezen a napon azonban, ha valami igazán különlegeset szeretnél ajándékozni párodnak, akkor érdemes kreatív ötletekben gondolkodni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt fantasztikus és kreatív ötletet, amelyekkel garantáltan elbűvölheted párodat ezen a Valentin napon.
5 programötlet visszafogott legénybúcsúhoz: szórakozzatok stílusosan
A legénybúcsúk hagyományosan a férfiak utolsó "szabad" éjszakái, mielőtt az oltár elé állnának. Bár a bulizós, zajos legénybúcsúk is remekül szórakoztatók lehetnek, egyre több férfi választja a visszafogottabb, mégis szórakoztató lehetőségeket. Ha te is a visszafogottabb stílust részesíted előnyben, íme 5 nagyon jó programötlet!
Milyen tortát válasszunk egy téli esküvőre?
A téli esküvők hangulata egyedi és varázslatos, és a tökéletes torta kiválasztása különleges élményt adhat az eseményhez. Fedezzük fel, hogyan választhatunk olyan tortát, amely tökéletesen illeszkedik a téli esküvő különleges varázsához!  
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!