Modern irodát szeretnél? Ezeket a modern iroda trendeket imádni fogod!- Modern irodai trendek 2023

Főoldal > Modern irodát szeretnél? Ezeket a trendeket imádni fogod!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Modern irodát szeretnél? Ezeket a trendeket imádni fogod!


2023/06/15
VN

Modernizálnád irodádat, szeretnéd tartani a lépést a mai irányzatokkal? Szeretnéd, ha az ügyfelek is elégedettebben lépnének be, illetve a dolgozók is boldogabbak lennének? A koronavírus járvány nagy változásokat hozott az irodai életben, ne maradj le! Mutatjuk, hogyan tudsz egyszerűn modernebb irodát kialítani!

Ütős modern iroda trendek

Környezetbarát trendek

2023-ban a modern szinte egybefonódik a környezetbarát szóval, nem lehet semmi úgy modern, ha nem környezetbarát! A környezeti problémák növekvő tudatosításával a környezetbarát irodatervezés egyre népszerűbb. A környezetbarát tervezés célja egy fenntartható és energiahatékony tér kialakítása. Ennek néhány módja a fenntartható anyagok, például újrahasznosított anyagok használata, valamint a zöld technológiák, például a LED-világítás és az intelligens épületfelügyeleti rendszerek beépítése. Ezenkívül a növények beépítése az iroda kialakításába nagyszerű módja annak, hogy környezetbarátabbá tegyük a teret. A növények nem csak a természetet hozzák az irodába, hanem hozzájárulnak a levegőminőség javításához, a stressz csökkentéséhez és a termelékenység növeléséhez.

 Privát munkaterületek - közös terek egyensúlyának trendje

A közös terek és a privát munkaterületek közötti egyensúly kulcsfontosságú a modern irodatervezésben. A közös terek, mint például a pihenők, társalgók, irodai fogadók és közös asztalok, fontosak az együttműködés ösztönzése és a közösségi érzés előmozdítása szempontjából a munkahelyen. Ezek a terek kötetlen találkozókhoz és rögtönzött ötletbörzékhez is használhatók. Másrészt a privát munkaterületek, például az egyéni irodák vagy a kereskedelmi irodai asztalok csendes, zavaró környezetet biztosítanak az alkalmazottaknak, ahol koncentrálhatnak és termelékenyek lehetnek. Nyílt irodai elrendezésekben a privát munkaterületek felüdülésként is szolgálhatnak a forgalmas, közösségi munkaterület zajától és zavaró tényezőitől. Az egyensúly megteremtésének nagyon jó módszere a napjainkban olyan nagy népszerűségnek örvendő üvegfal megoldása, ami szinte alap eleme manapság a modern irodáknak. A kétrétegű üvegfalak világos, tágas tereket hoznak létre, hangszigetelnek, és modern designnel fűszerezik meg az unalmas irodai létet.

 

Merész színek trendje

Elmúltak az unalmas, fehér irodaterek napjai. Manapság a vállalatok színeket használnak, hogy élénkebbé és inspirálóbbá tegyék tereiket – merész, élénk színeket használnak a fókuszpontok létrehozására és a tér karakteresebbé tételére. Ezenkívül a lágy, semleges színeket gyakran használják a megnyugtató és pihentető légkör megteremtésére. Több szín beépítése az áramlás és az egység érzetét keltheti az egész térben. Lehetnek a falak semleges színűek, a bútorok viszont inspirálóbbak, színesebbek!

 

Modern technika trendje

A technológia megváltoztatja munkamódszerünket, és a modern irodatervezési trendek ezt tükrözik. A technológia beépítése az irodatervezésbe elengedhetetlen annak biztosításához, hogy alkalmazottai rendelkezzenek a produktív és hatékony munkavégzéshez szükséges eszközökkel. A modern technika nem luxus, sokkal inkább alapvetés. A modern eszközöknél is érdemes az energiahatékonyságra is odafigyelni!
 
Felmérések Források KülföldLegfrissebb cikkek


Mitől esik ki a fogpótlás? Okok, megelőzés és kezelési módszerek
A fogpótlások kiesése nemcsak kellemetlen, de komoly problémákat is okozhat. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk, mi állhat ennek hátterében, és hogyan lehet megelőzni vagy kezelni ezt a jelenséget.
Mozognak a fogaid? Bizony ez is az ínysorvadás jele lehet!
Az ínysorvadás, más néven parodontitis, nem csupán az íny állapotának romlását jelzi, hanem olyan problémát is jelezhet, ami a fogak mozgásához vezethet. Ez a jelenség sokak számára meglepő lehet, azonban megfelelő megelőző intézkedések és időben történő kezelés segíthet megőrizni fogaink stabilitását és egészségét.
Influencerek a szállodában - Megéri vagy sem?
Az influencer marketing az egyre népszerűbb stratégia a szállodák számára, de az együttműködés előnyeinek és kihívásainak alapos mérlegelése elengedhetetlen a sikeres kampányokhoz.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!