A nyugdíjas korosztály - Érdekes vendégkör a szállodatulajdonosok számára

Főoldal > A nyugdíjas korosztály - Érdekes vendégkör a szállodatulajdonosok számára

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A nyugdíjas korosztály - Érdekes vendégkör a szállodatulajdonosok számára


2023/07/15
ZH

Évente közel 4 millióan utaznak franciaországi szállodákba. Az idősek, akik 50 év felettieket képviselnek, az ügyfélkör azon kategóriája, amelyet egyes szállodatulajdonosok gyakran tévesen alábecsülnek.

nyugdíjasok

Koncentrálj a nyugdíjas korosztályra szállodád vendégei között

 

 Sok szállodatulajdonos nem is foglalkozik a nyugdíjasokkal a szállodájában. És mégis… Ez igazán érdekes, mivel hosszabb ideig tartózkodik szállodákban, mint egy fiatalabb vendégkör.

 

 

 

Mit várnak el az idősebbek egy szállodától

 

 

Mit keresnek? Az Amadeus által készített tanulmány az 50 és 75 év közötti idősek akaratát fejezi ki, hogy ne kezeljék őket „öregként”. A tanulmány valóban „aktív idős utazóknak” minősíti őket.

Ha szakmailag már nem aktívak, most van idejük arra, hogy számos, számukra fontos tevékenységgel foglalkozzanak, különösen az utazással. Valójában az Economie.gouv.fr szerint az 50 év felettiek 50%-a gondol arra, hogy utazásra költse a pénzét, mielőtt bármilyen más tevékenységet folytatna.

Azt akarják, hogy minden korosztály utazójának tekintsék őket, és részt vegyenek a generációk közötti találkozókon.

 

További hotel üzemeltetés és tanácsadás tippre vágysz? Nézz körül a Hotelmentők weboldalán!

 

 


Az idősek számára kialakított szálloda kiválasztási kritériumai a következők

 

 

Némi minőségi helyreállítás: Az idősek szeretik a könnyedséget és a gyakorlatiasságot. Szívesen reggeliznek és vacsoráznak a szállodában, feltéve, hogy a minőség és a megfizethető ár összhangban van.

 

Biztonságos parkoló jelenléte: Ők a legtöbb autóval rendelkező korosztály. Ha őrzött parkolót kínálsz, akkor a választásukat olyan szállodával szemben döntheti el, amelyik nem rendelkezik ilyennel. Főleg, ha ingyenesen elérhető.

 

A szobák akadálymentesítése: Mi lehet jobb számukra egy hosszú sétával töltött nap után, mint ha szobájuk könnyen megközelíthető? Az első emeleten, a folyosó elején vagy a lift közelében lévő szoba megelégedést okoz.

 

Ingyenes nagy sebességű wifi a szobákban: Sok idősnek van okostelefonja, táblagépe és laptopja, és ezeket használja utazásaihoz és szállásválasztásához. Kínálj nekik ingyenes Wi-Fi-t, hogy élvezhessék a szállodában való tartózkodásukat.

 

Ergonomikus felszerelés: A távirányítótól a zuhanyozásig a könnyű hozzáférés és a könnyű használat nagy előnyt jelent. Kerüld a fürdőkádakat, és részesítsd előnyben a széles és küszöb nélküli zuhanyzókat. Hasonlóképpen, a könnyen hozzáférhető és könnyen használható ablakok boldoggá teszik őket.

 

Rajtad múlik, hogy szállodád az ők igényeikhez igazítod-e. Ha az idősek elégedettek a szolgáltatások minőségével, a könnyű hozzáféréssel és a berendezések egyszerű használatával, a többi vásárló is elégedett lesz.

 

 

 

Nyugdíjasok - a hosszú távú tartózkodási ügyfélkör

 

 

A Coach Omnium által készített tanulmány szerint az üzleti utazók ügyfélköre 26%-uk heti 1 és havi 1 tartózkodás között utazik. Az utazások háromnegyede csak egy éjszakás. Eközben az idősek harmada évente 3-nál többször utazik, többségük pedig egy éjszakánál tovább marad.

 

Gyakrabban mennek szállodába, és tovább maradnak, ami különösen érdekessé teszi ezt a vendégkört. A vezető ügyfélkör gyakran megijed, mert nagyon igényes hírében áll. Elvárásaik nem kivételesek, különösen a kényelem és a vonzó árak tekintetében.

 

Az idősek inkább a standard szálloda kényelmét részesítik előnyben, mint egy olcsó szállodát. Ugyanígy inkább a középkategóriás szállodát részesítik előnyben, mint a luxusszállodát, az árak miatt.

 

A Coach Omnium adatai szerint ebben a kategóriában az emberek átlagosan 32%-a választ 2 csillagos szállodát, 58%-a pedig 3 csillagos szállodát.
 
Bevételek Elemzések Felmérések Források Gazdaság Jövő Keresőoptimalizálás, SEO Kiadások Kimutatások Közösségi média marketing Külföld Múlt Online marketing Pénz Piac Statisztikák Turizmus Turizmusmarketing UtazásLegfrissebb cikkek


6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció
A fogimplantáció az egyik legmodernebb és leghatékonyabb módszer a hiányzó fogak pótlására. Az implantáció során egy titán csavart ültetnek be az állcsontba, amelyre később korona, híd vagy protézis kerül. Bár az eljárás költségesebb lehet más fogpótlási módszereknél, számos előnnyel jár, amelyek hosszú távon megtérülnek. Íme 6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció.
Mitől esik ki a fogpótlás? Okok, megelőzés és kezelési módszerek
A fogpótlások kiesése nemcsak kellemetlen, de komoly problémákat is okozhat. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk, mi állhat ennek hátterében, és hogyan lehet megelőzni vagy kezelni ezt a jelenséget.
Mozognak a fogaid? Bizony ez is az ínysorvadás jele lehet!
Az ínysorvadás, más néven parodontitis, nem csupán az íny állapotának romlását jelzi, hanem olyan problémát is jelezhet, ami a fogak mozgásához vezethet. Ez a jelenség sokak számára meglepő lehet, azonban megfelelő megelőző intézkedések és időben történő kezelés segíthet megőrizni fogaink stabilitását és egészségét.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!