Tippek ahhoz, hogy úriember legyél: így legyél te is úriember a párod szemében, hogy teljesen lenyűgözd a barátnődet!

Főoldal > 5 tipp, hogy igazi úriember legyél a barátnőd szemében

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 tipp, hogy igazi úriember legyél a barátnőd szemében


2023/04/12
NA

Nincs olyan, hogy tökéletes pasi. Soha nem lehet tökéletesen megfelelni a másik elvárásainak, de nem árt, ha felállítasz magadnak néhány pontot. Úriembernek lenni nem nehéz, nem kell megmenteni a bajba jutott lányokat, nem kell kesztyűt vagy cilindert viselni. A modern úriember lényege abban van, ahogyan viselkedik és bánik a környezetével, legfőképp szíve választottjával. Ha neked is tippekre van szükséged, hogyan érheted el ezt, olvasd tovább az alábbiakat:

Úriember tippek

1.Ne várakoztasd meg

A pontosság sokat jelent, ha úriemberré próbálsz válni. Gondolj csak a barátnődre, aki egyedül vár az étteremben, nézi az óráját, és azon töpreng, hol vagy. Soha nem udvarias valakit várakoztatni, mert a pontosság egy fontos módja annak, hogy megmutassuk másoknak, hogy tiszteljük az idejüket.
Ha problémáid vannak az óra követésével, akkor erősen ajánlott, hogy szokássá tedd, hogy 15 perccel a tervezett találkozási időpont előtt jelenj meg.

 

2. Hölgyek először

Az úriemberek könyvének egyik aranyszabálya a két szó: hölgyek először. Legyen szó az autó ajtajának kinyitásáról, az asztalról való lefoglalásról a vacsoraidőben, vagy egyszerűen a hétköznapi életben, a modern úriember még mindig magán viseli ezt a fontos szabályt. Egy úriember mindig a barátnője kényelmét fogja előbb figyelni, mint a sajátját. Mindig az utca szélén fog sétálni a hölgy helyett. Tehát ha igazán meg akarsz tanulni úriemberré válni, mindig tartsd észben az aranyszabályt: a hölgyek az elsők. 

3. Mindig emlékezz a fontos dátumokra

Egy online felmérésben megkérdezett hölgyek szerint ez a pont kifejezetten fontos a legtöbb nő számára – vélekedik Máté Balázs online marketing tanácsadó a kutatás eredményeiről.

Legyen szó születésnapról, névnapról vagy évfordulóról fontos, hogy mindig emlékezz a jelentős napokra. A modern úriember törődik és megtöri azt a sztereotípiát, hogy a férfiak elfelejtik a fontos randevúikat szeretteikkel.Úriembernek lenni annyi, mint mindig emlékezni a fontos dátumokra. Ezzel megmutatod a barátnődnek, hogy ami neki fontos, az neked is fontos, és bónuszként soha nem kapkodsz last minute ajándékot vásárolni, amikor eljön a nap!

 

4. Legyél jó hallgató

 Egy kapcsolatban fontos, hogy jó hallgatóság legyél. Egy úriember mindig meghallgatja a párját, bármiről is beszél. Ahhoz, hogy úriember legyél, meg kell mutatnod neki, hogy valóban törődsz vele, és meg kell értened, min megy keresztül. Egy úriember mindig ott van, hogy füleljen, legyen szó egy kolléganőre vonatkozó panaszról, arról, hogy mennyire fáj a háta és nem csak hallgat, hanem megérti őt!

 

5.Emlékezz az apróságokra

Egy úriember nem csak figyel, hanem emlékszik az apró dolgokra, amiket a párja mond. Tudja, hogy mi idegesíti, tudja, mitől mosolyog, és mitől szomorú. Egy úriember soha nem felejti el azokat a jelentéktelennek tűnő dolgokat, amelyeket a nap folyamán megoszt vele a barátnője. Kis dolognak tűnhet, de valahányszor felhozod neki, mosolyt csalsz az arcára, és tudatot vele, hogy valóban emlékszel arra, amit péntek este mondott.
 
Online marketingLegfrissebb cikkek


Ha le akarod nyűgözni a feleséged, akkor vidd el egy ilyen étterembe
A romantika az emberi kapcsolatok egyik sarkalatos pontja, és egy házasság sikerének kulcsfontosságú eleme. Ahhoz, hogy a házasságunk erős maradjon, fontos, hogy időnként megtörjük a mindennapok monotonitását, és különleges pillanatokat teremtsünk a párunkkal – erre tökéletes egy romantikus vacsora. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért is olyan különlegesek a különtermes éttermek, és megnézzük miért is szeretik ennyire a hölgyek az ilyen éttermeket. 
Hogyan maradhatsz motivált nap, mint nap - Tippek a sikerhez
Motiváció, az életünk üzemanyaga. Ezzel az erőforrással képesek vagyunk áthidalni az akadályokat, kitartani a céljaink mellett, és elérni az álmainkat. Azonban a motiváció nem mindig állandó, és sokan időnként küzdenek azzal, hogy megtartsák azt nap, mint nap.
Mi jellemzi a jó biztonsági őrt? – Így lehetsz profi a szakmában
A biztonsági őr pozíció nem csupán egy munka, hanem egy felelősségteljes és fontos szerep a társadalomban. Tippjeink segítségével pedig Te lehetsz a legjobb a szakmában!
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!