4 mulatságos csapatépítő játlék, ami fejleszti a csapatösszetartást

Főoldal > 4 mulatságos csapatépítő játlék, ami fejleszti a csapatösszetartást

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 mulatságos csapatépítő játlék, ami fejleszti a csapatösszetartást


2021/12/15

Az alábbiakban néhány olyan szuper csapatépítő játékot mutatunk be, amik nemcsak nagyon mulatságosak, hanem még a csapatszellem kialakulását, erősítését is segítik!

Mulatságos csapatépítő játlékok

Gumi arc

Adj minden résztvevőnek egy tükröt, hogy gyakorolhassa az elképzelhető legviccesebb arcot. Hívd ki őket, hogy tanítsák meg ezt az arcot másoknak, amíg mindenki nem tudja tökéletesen utánozni. Ha inspirációra van szükséged, nézd meg Jimmy Fallon „Face Off” című filmjét Ricky Gervais-szal! Feltétlenül szerezz be videofelvételeket vagy fényképeket, hogy terjeszthesse őket a csapaton belül, és megkérje őket, hogy szavazzanak kedvenceikre. 

 Ki érzi magát bátornak?

Adj minden résztvevőnek egy tojást. Magyarázd el, hogy az egyik tojás nem főtt, a többi pedig keményre főtt. Mondd meg minden játékosnak, hogy törjenek egy tojást a homlokára. Magyarázd el, hogy az a játékos, aki megkapja a nyers tojást, a „legbátrabb”. A vicc azonban az, hogy minden tojást keményre főznek. Adja át a díjat az utolsó játékosnak, mert szándékosan kockáztatta, hogy nevetségessé váljon. Plusz poén: úgy tehetsz, mintha elfelejtette volna a nyers tojást. – Hová gurult az a valami?

 

Golyó-homlokok verseny!

A kétfős csapatok egy nagy labdát tartanak a homlokuk között. Az a pár nyer, aki elsőként ér célba anélkül, hogy eldobná a labdát. (Minden párban az egyik játékos hátrafelé fut). Alternatív megoldásként a párok egy labdát tarthatnak a válluk, a fülük vagy a hátuk között.

 

A cappella karaoke

Válassz népszerű dalokat korcsoport szerint. Mindenki három-hét sort énekel a refrénből, a párja pedig az utolsó sort próbálja elénekelni. Pontokat kaphat, ha megjegyzi az összes szót, elénekli a megfelelő dallamot, vagy olyan rosszul énekel, hogy valóban szórakoztató értékkel bír.

 

Helyszínt is kerestek? van egy nagyon jó ajánlatunk! A Kristály Hotel Ajka**** a legjobb csapatépítő tréning helyszín a Balatonnál.
 Legfrissebb cikkek


4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!
Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!
Tavaszi randi ötletek: 4 szuper kültéri tipp
Persze a téli jégkorizás vagy egy nyári strandolás is szuper randi ötlet, de semmi sem múlja felül a tavaszi randik egyszerűségét. Ilyenkor már nincs túl hideg, de még nincs is nyári forróság, így az időjárás minden kültéri tevékenységhez adott. A nyíló virágok illata és pompás látványa pedig önmagában megteremti a romantikus hangulatot. Tehát, ha tavasszal randevúztok, akkor mindenképp kültéri helyszínen érdemes gondolkodni. Nézzünk is meg pár szuper ötltet!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.