4 mulatságos csapatépítő játlék, ami fejleszti a csapatösszetartást

Főoldal > 4 mulatságos csapatépítő játlék, ami fejleszti a csapatösszetartást

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 mulatságos csapatépítő játlék, ami fejleszti a csapatösszetartást


2021/12/15

Az alábbiakban néhány olyan szuper csapatépítő játékot mutatunk be, amik nemcsak nagyon mulatságosak, hanem még a csapatszellem kialakulását, erősítését is segítik!

Mulatságos csapatépítő játlékok

Gumi arc

Adj minden résztvevőnek egy tükröt, hogy gyakorolhassa az elképzelhető legviccesebb arcot. Hívd ki őket, hogy tanítsák meg ezt az arcot másoknak, amíg mindenki nem tudja tökéletesen utánozni. Ha inspirációra van szükséged, nézd meg Jimmy Fallon „Face Off” című filmjét Ricky Gervais-szal! Feltétlenül szerezz be videofelvételeket vagy fényképeket, hogy terjeszthesse őket a csapaton belül, és megkérje őket, hogy szavazzanak kedvenceikre. 

 Ki érzi magát bátornak?

Adj minden résztvevőnek egy tojást. Magyarázd el, hogy az egyik tojás nem főtt, a többi pedig keményre főtt. Mondd meg minden játékosnak, hogy törjenek egy tojást a homlokára. Magyarázd el, hogy az a játékos, aki megkapja a nyers tojást, a „legbátrabb”. A vicc azonban az, hogy minden tojást keményre főznek. Adja át a díjat az utolsó játékosnak, mert szándékosan kockáztatta, hogy nevetségessé váljon. Plusz poén: úgy tehetsz, mintha elfelejtette volna a nyers tojást. – Hová gurult az a valami?

 

Golyó-homlokok verseny!

A kétfős csapatok egy nagy labdát tartanak a homlokuk között. Az a pár nyer, aki elsőként ér célba anélkül, hogy eldobná a labdát. (Minden párban az egyik játékos hátrafelé fut). Alternatív megoldásként a párok egy labdát tarthatnak a válluk, a fülük vagy a hátuk között.

 

A cappella karaoke

Válassz népszerű dalokat korcsoport szerint. Mindenki három-hét sort énekel a refrénből, a párja pedig az utolsó sort próbálja elénekelni. Pontokat kaphat, ha megjegyzi az összes szót, elénekli a megfelelő dallamot, vagy olyan rosszul énekel, hogy valóban szórakoztató értékkel bír.

 

Helyszínt is kerestek? van egy nagyon jó ajánlatunk! A Kristály Hotel Ajka**** a legjobb csapatépítő tréning helyszín a Balatonnál.
 Legfrissebb cikkek


Milyen tortát válasszunk egy téli esküvőre?
A téli esküvők hangulata egyedi és varázslatos, és a tökéletes torta kiválasztása különleges élményt adhat az eseményhez. Fedezzük fel, hogyan választhatunk olyan tortát, amely tökéletesen illeszkedik a téli esküvő különleges varázsához!  
2024 Leghatékonyabb marketing tippjei szállodák számára
Az utazási ipar folyamatosan változik és fejlődik, és a szállodák számára kiemelkedő kihívást jelent a versenyben való kitűnés. Ezért megmutatjuk ezt hogyan érheted el gyorsan és könnyedén 2024-ben!
Mit csinál egy biztonsági őr egy munkahelyen?
A biztonsági őrök szerepe elengedhetetlen a munkahelyi biztonság fenntartásában, és számos fontos feladatot látnak el a veszélyek megelőzésében és kezelésében. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mit jelent pontosan egy biztonsági őr munkája egy munkahelyen.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!