Bemutatjuk, hogy mire kell figyelni a turbó azonosításánál!

fooldal > Turbófeltöltők azonosítása

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Turbófeltöltők azonosítása


2016/11/03

A turbófeltöltő azonosítása nem egyszerű feladat, ezért bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelni ebben az esetben!                                             

Bemutatjuk, hogy mire kell figyelni a turbó azonosításánál!

 

Az azonosító tábla elhelyezkedése, a turbókon általában a kompresszorházon található, általában szegecselt vagy ragasztott formában. Azonosításkor minden esetben a turbófeltöltőn lévő ún. „adattáblán vagy a gravírozott felületen szereplő számok és betűk a fontosak. 

Ha hiányzik az adattábla, akkor ezek az információk segítenek az azonosításban: 

 

·     jármű típusa.

·     motor kódszáma.( NEM a motorszám )

·     motor teljesítménye. kW/Le

·     motor lökettérfogata.

·     gyártás éve.

·     minden egyéb adat, mely rendelkezésre áll.

 

Kérj profi segítséget itt: Turbófeltöltő azonosítása

 Legfrissebb cikkek


Mozognak a fogaid? Bizony ez is az ínysorvadás jele lehet!
Az ínysorvadás, más néven parodontitis, nem csupán az íny állapotának romlását jelzi, hanem olyan problémát is jelezhet, ami a fogak mozgásához vezethet. Ez a jelenség sokak számára meglepő lehet, azonban megfelelő megelőző intézkedések és időben történő kezelés segíthet megőrizni fogaink stabilitását és egészségét.
Influencerek a szállodában - Megéri vagy sem?
Az influencer marketing az egyre népszerűbb stratégia a szállodák számára, de az együttműködés előnyeinek és kihívásainak alapos mérlegelése elengedhetetlen a sikeres kampányokhoz.
5 Kreatív ötlet valentin napra, ha valami különlegességgel kedveskednél párodnak
Valentin nap, az év egyik legromantikusabb ünnepe, amikor lehetőségünk van kifejezni szerelmünket és hálánkat az életünkben lévő különleges személy iránt. Sokan a hagyományos virágokkal és édességekkel kedveskednek ezen a napon azonban, ha valami igazán különlegeset szeretnél ajándékozni párodnak, akkor érdemes kreatív ötletekben gondolkodni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt fantasztikus és kreatív ötletet, amelyekkel garantáltan elbűvölheted párodat ezen a Valentin napon.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!