Klíma kiválasztása 2020-ban: szakértői segítséggel

fooldal > Milyen klímát vegyél 2020-ban?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Milyen klímát vegyél 2020-ban?


2020/03/18

Szakértői tanácsok és segítség a klíma kiválasztásához 2020-ban. Melyik márka a legjobb? Mire figyeljünk? Segítünk!

klíma kiválasztás

Energiatakarékosság

A legjobb, ha energiatakarékos klímaberendezést választunk, hiszen így elkerülhető a túlzott villanyszámla emelkedés. Emellett pedig környezetünkre is odafigyelünk, mivel kevesebb a környezetszennyezés az energiatakarékos klímával. Figyeljük a klímák jelzéseit és keressük az A+ vagy az A++ -os klímákat. 

 Teljesítmény

 A klíma teljesítményét is vegyük figyelembe a kiválasztásnál, hiszen nem mindegy mekkora szobát szeretnénk lehűteni vagy épp befűteni. Egy kisebb szoba esetében elegendő a 2,5kW-os klímaberendezés, de már egy amerika konyhás nappalihoz egy nagyobb teljesítményű klímára lesz szükség. Ezesetben a 3,5kW-os berendezés az ajánlott. Ennél nagyobb teljesítményű klímák már ipari egységekbe szükséges, amelyben azonban segítenek a klímaszerelők.

 

Kényelmi funkciók

A klímaberendezés kiválasztásakor érdemes megnézni a klíma funkciót is, hiszen, ha például a hálószobába szeretnénk klímát, az éjszaka folyamán nem szeretnénk hangzavart. A mai klílmaberendezések már olyan funkciókkal vannak ellátva, mint a csendes üzemmód, éjszakai üzemmód, vagy automatizálás. Ezekkel mind saját kényelmünket helyezik előtérbe a gyártók, élvezetessé tenni a mindnnapi klímahasználatot. 

 

A szakértő segít

A legjobb azonban a klíma kiválasztása során, ha a profi klímaszerelő segítségét kérjük. A klímaszerelés előtt a BudaKlímánál ingyenes helyszíni felmérést végeznek el, illetve az ügyfél igényeit is felmérik, ezáltal egyénre szabott árajánlatot kapnak az ügyfelek az adott klímaberendezésre is. 

Kérd segítségüket és ajánlatukat ide kattintva: klímaszerelő BudapestKommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!
Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!
Tavaszi randi ötletek: 4 szuper kültéri tipp
Persze a téli jégkorizás vagy egy nyári strandolás is szuper randi ötlet, de semmi sem múlja felül a tavaszi randik egyszerűségét. Ilyenkor már nincs túl hideg, de még nincs is nyári forróság, így az időjárás minden kültéri tevékenységhez adott. A nyíló virágok illata és pompás látványa pedig önmagában megteremti a romantikus hangulatot. Tehát, ha tavasszal randevúztok, akkor mindenképp kültéri helyszínen érdemes gondolkodni. Nézzünk is meg pár szuper ötltet!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.