Klíma kiválasztása 2020-ban: szakértői segítséggel

fooldal > Milyen klímát vegyél 2020-ban?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Milyen klímát vegyél 2020-ban?


2020/03/18

Szakértői tanácsok és segítség a klíma kiválasztásához 2020-ban. Melyik márka a legjobb? Mire figyeljünk? Segítünk!

klíma kiválasztás

Energiatakarékosság

A legjobb, ha energiatakarékos klímaberendezést választunk, hiszen így elkerülhető a túlzott villanyszámla emelkedés. Emellett pedig környezetünkre is odafigyelünk, mivel kevesebb a környezetszennyezés az energiatakarékos klímával. Figyeljük a klímák jelzéseit és keressük az A+ vagy az A++ -os klímákat. 

 Teljesítmény

 A klíma teljesítményét is vegyük figyelembe a kiválasztásnál, hiszen nem mindegy mekkora szobát szeretnénk lehűteni vagy épp befűteni. Egy kisebb szoba esetében elegendő a 2,5kW-os klímaberendezés, de már egy amerika konyhás nappalihoz egy nagyobb teljesítményű klímára lesz szükség. Ezesetben a 3,5kW-os berendezés az ajánlott. Ennél nagyobb teljesítményű klímák már ipari egységekbe szükséges, amelyben azonban segítenek a klímaszerelők.

 

Kényelmi funkciók

A klímaberendezés kiválasztásakor érdemes megnézni a klíma funkciót is, hiszen, ha például a hálószobába szeretnénk klímát, az éjszaka folyamán nem szeretnénk hangzavart. A mai klílmaberendezések már olyan funkciókkal vannak ellátva, mint a csendes üzemmód, éjszakai üzemmód, vagy automatizálás. Ezekkel mind saját kényelmünket helyezik előtérbe a gyártók, élvezetessé tenni a mindnnapi klímahasználatot. 

 

A szakértő segít

A legjobb azonban a klíma kiválasztása során, ha a profi klímaszerelő segítségét kérjük. A klímaszerelés előtt a BudaKlímánál ingyenes helyszíni felmérést végeznek el, illetve az ügyfél igényeit is felmérik, ezáltal egyénre szabott árajánlatot kapnak az ügyfelek az adott klímaberendezésre is. 

Kérd segítségüket és ajánlatukat ide kattintva: klímaszerelő BudapestKommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Szauna edzés után: jót tesz a szervezetnek?
Lehet, hogy láttál vagy hallottál már olyan edzőtermekről, ahol szaunák is vannak, hogy az edzés után ott pihenjenek meg a vendégek. De valóban jót tesznek az egészségednek? A szaunáknak lehetnek előnyei, de csak akkor, ha helyesen használják. Olvass tovább, hogy többet megtudj arról, hogyan működnek a szaunák, és hogyan segíthetik az egészségedet.
4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!