Mit kell tenni, hogy a turbó nem menjen tönkre?

fooldal > Ezekre figyelj, hogy a turbód ne menjen gyorsan tönkre!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezekre figyelj, hogy a turbód ne menjen gyorsan tönkre!


2017/07/07

A turbóval nem lehet gond, ha nem gyilkolják. Bemutatjuk, hogy mire kell figyelni a turbóval kapcsolatban, ha nem akarod, hogy tönkremenjen!  

Mit kell tenni, hogy a turbó nem menjen tönkre?

A turbó élettartama nagyban függ a vezető szokásaitól is. Ha néhány szabályt betartasz, nagyban meghosszabbíthatod a turbó életét. 

 A turbó egy speciális szerkezet, így tudni kell bánni vele. Elengedhetetlen, hogy jól bánjunk vele, ezért fontos például a motorolaj, olaj-és levegőszűrő előírt minősége, cseréjének gyakorisága stb.

 

Különösen javasolt a motor teljes olajazási rendszerének időnkénti teljes fizikai átmosása, tisztítása.

 

Nagyon fontos a szennyeződésmentes motorolaj biztosítása. A kopott, felújított vagy nagy karakternyomású motoroknál a motorolaj hamar elszennyeződik. 

 

Szeretnél turbót az autódba? Ehhez mindenképp profi segítségre van szükséged! Tudj meg róla többet ide kattintva: turbó vásárlás Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


5 látnivaló, amit nem hagyhatsz ki, ha a Szigetközben jársz
A Szigetköz Magyarország egyik legváltozatosabb és legszebb régiója, amely számos természeti és kulturális kincset rejt.
6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció
A fogimplantáció az egyik legmodernebb és leghatékonyabb módszer a hiányzó fogak pótlására. Az implantáció során egy titán csavart ültetnek be az állcsontba, amelyre később korona, híd vagy protézis kerül. Bár az eljárás költségesebb lehet más fogpótlási módszereknél, számos előnnyel jár, amelyek hosszú távon megtérülnek. Íme 6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció.
Mitől esik ki a fogpótlás? Okok, megelőzés és kezelési módszerek
A fogpótlások kiesése nemcsak kellemetlen, de komoly problémákat is okozhat. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk, mi állhat ennek hátterében, és hogyan lehet megelőzni vagy kezelni ezt a jelenséget.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!