Tökéletes esküvőre vágysz? Ettől lesz a nagy nap emlékezetes!

fooldal > Mitől lesz tökéletes életed nagy napja, az esküvőd?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mitől lesz tökéletes életed nagy napja, az esküvőd?


2017/07/14

Minden nő életében a várva várt pillanat, mikor szerelme felteszi a nagy kérdést. Ezt követően már csak az esküvő szervezése tölthet el bennünket még nagyobb izgalommal.

esküvőhelyszín Budapesten

Mindenki tökéletes esküvőről ábrándozik, ki szűkebb, ki pedig tágabb baráti körben, de a lényeg, hogy együtt ünnepeljen az egész család.

Ahhoz, hogy tökéletes legyen az esküvőnk, ki kell választani a tökéletes esküvőhelyszínt. Az Ypsilon Café ehhez például ideális választás, hiszen könnyen megközelíthető, elegáns étterem, mely különteremmel és terasszal is rendelkezik. Bővebb információt az étteremről ide kattintva találsz: esküvőhelyszín Budapesten. 

A tökéletes esküvőnek az ideális helyszín és menüsor kiválasztásán túl számos pontja van, a vendégek meghívása, a meghívó megtervezése, illetve az esküvői ruha és a dekoráció. Mind-mind kihagyhatatlan elem, ugyanakkor ami a legeslegfontosabb az a hozzáállásunk.

 

Mi nők hajlamosak vagyunk arra, hogy menyasszonyból menyasszörnnyé változzunk az esküvői előkészületek okozta nyomás hatására, ami higgyétek el, egyáltalán nem szexi.

 

Éppen ezért javasoljuk azt, hogy (bár könnyű ezt mondani), bármilyen esetleges krach beütésekor próbáljuk meg azt lazán kezelni, hiszen ha idegeskedünk sem lesz jobb a helyzet.

 

Ez egy egyszerű, de roppant hasznos tanács, amelyet mindenkinek be kell tartania a nagy napon, hogy élete eseménye a boldog pillanatok miatt legyen emlékezetes.Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


3 legjobb évfordulós ajándékötlet
Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az egymás iránt érzett szeretetet, odaadást, és köszönetet. Nem feltétlenül kell drága dolgokra gondolni, néha egy kis apró figyelmesség nagyobb ajándék, mintha lehoznád a csillagokat az égről.
Milyen klímát vegyél 2020-ban?
Szakértői tanácsok és segítség a klíma kiválasztásához 2020-ban. Melyik márka a legjobb? Mire figyeljünk? Segítünk!
5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!
Legjobb barátod beadta a derekát, és megnősül? Te szervezed a legénybúcsút? Adunk néhány szuper tanácsot, hogy méltó módon búcsúztassátok el eddigi legényéletét. Íme 5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.