Otthoni medence vagy inkább a strand?

fooldal > Otthoni medence vagy inkább a strand?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Otthoni medence vagy inkább a strand?


2017/06/22

Kevesen vagyunk olyan szerencsések, hogy otthoni medencénkben hűthetjük le magunkat, mivel valljuk be, ez egy roppant költséges megoldás. Viszont ha a strandolás szerelemesei vagyunk, akkor az évek alatt a strandolásra költött kiadásokat összeadva lehet, hogy jobban járunk, ha mégis otthonunkba varázsolunk egyet, hiszen ennek már vannak költséghatékony alternatívái is.


Az otthoni pancsolás

 

Valószínűleg mindenki számtalan előnyét fel tudja sorolni az otthoni medencézésnek. Lássunk ezek közül néhányat:



 

- Bármikor lehűthetem magamat, amikor csak kedvem tartja.

- Nem kell kerülgetnem az idegen embereket.

- Nyugalmas kikapcsolódás, minden zajtól mentes.

- Olyan hőmérsékletű a víz, amilyet csak megkívánok. 

- Akár meztelenül is megmártózhatok.

 

És még sorolhatnánk az előnyeit. Ha úgy gondoljuk, hogy megengedhetünk magunknak egy saját medencét, akkor választhatunk a beépített verzió és a felállítható medencék között. Ez utóbbi azoknak is lehetőséget ad az otthoni fürdőzésre, akik kevesebbet áldoznának erre a célra. 

 

Abban az esetben pedig ha beépített medencét szeretnénk vásárolni, akkor fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő medenceburkolatra, amely nem csak esztétikus, hanem időtálló is. Ide kattintva megnézhetitek egy megbízható gyártó munkáit, hogy medencéd életed végéig kitartson. Kattints ide: medenceburkolat.

 

Strandolás

 

Ha lakóhelyünk, vagy anyagi körülményeink nem teszik lehetővé az otthoni medence megvásárlását, esetleg nincs is hozzá kedvünk, akkor a nyári hőség elől a strandokra menekülhetünk. Ennek is megvan a saját varázsa.

 

A strandok zsibongása, a büfénél való sorbanállás a sok ember önfeledt kacaja sokak számára csalogató, viszont vannak olyanok is, akik oly mértékben szemérmesek, hogy nem szeretnék testüket közszemlére tenni.

 

Mi mindkettőt szeretjük, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai. A legjobb, ha az otthoni medencében a barátok társaságában bármikor megmártózhatunk és néha beiktatunk egy össznépi strandolást az ismerősökkel is. ;)







Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


4 mulatságos csapatépítő játlék, ami fejleszti a csapatösszetartást
Az alábbiakban néhány olyan szuper csapatépítő játékot mutatunk be, amik nemcsak nagyon mulatságosak, hanem még a csapatszellem kialakulását, erősítését is segítik!
3 legjobb évfordulós ajándékötlet
Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az egymás iránt érzett szeretetet, odaadást, és köszönetet. Nem feltétlenül kell drága dolgokra gondolni, néha egy kis apró figyelmesség nagyobb ajándék, mintha lehoznád a csillagokat az égről.
Milyen klímát vegyél 2020-ban?
Szakértői tanácsok és segítség a klíma kiválasztásához 2020-ban. Melyik márka a legjobb? Mire figyeljünk? Segítünk!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.