Nézd meg, hogy melyik szerintünk a legjobb szálloda Budapesten!

fooldal > A legjobb hotel Budapesten

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legjobb hotel Budapesten


2018/01/29

Mindenki maga dönti el, hogy melyik számára a legvonzóbb budapesti szálloda, a vélemények minden bizonnyal megoszlanak majd. Sokak számára a hotel atmoszférája, szolgáltatásai, fenséges ételei vagy a dolgozók udvarias hozzáállása a döntő szempont szálláshelye kiválasztásakor. Mi azonban megtaláltuk azt a hotelt, amelyben mindez megtalálható, nem is kell hozzá messze menned a legszebb turisztikai látványosságoktól, a Budai Várban megtalálod. 

A legjobb hotel Budapesten

A Pest-Buda egy olyan különleges buoutique hotel, amely azon túl, hogy az elbűvölő történelmi Várnegyedeben található, még kedves, otthonos hangulatával méltán kiérdemli a Budai Vár ékszerdoboza címet. 

Fővárosunkban nem egy nívós szállodában megszálltam már, amelyek valóban királyi kényelemmel szolgáltak, ugyanakkor mindig is éreztem, hogy hiányzik egy kis plusz, és mikor a Fortuna utcába vezetett az utam, rá is jöttem, hogy mi az. Mint megtudtam, a boutique hotelekre általánosságban jellemző ez a kedves, családias hangulat, amely egyszerűen elvarázsolja a látogatóit, hiszen olyan érzést kelt bennünk, mintha hazaérkeztünk volna. A fenséges ételei és a luxus berendezései már csak hab a tortán. Ha még többre vagy kíváncsi a hotellel kapcsolatban, ide kattintva olvashatsz róla még: legjobb hotel Budapesten.Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!
Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.