Ezektől érezzük magunkat igazán jól egy étteremben

fooldal > A legjobb étterem ismérvei

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legjobb étterem ismérvei


2017/06/20

Ha étterembe megyünk, akkor érezzük magunkat igazán jól, ha megfelelő kiszolgálást kapunk. 
Mutatjuk, hogy szerintünk ebbe mi tartozik bele!   

a legjobb étterem ismérvei

Az étel minősége

 

Nyilván, mondanunk sem kell, hogy étterembe azért megy az ember, hogy egy jót egyen. Természetesen számos dolog hozzájárul ezen kívül ahhoz, hogy az étkezés élménnyé váljon, de amennyiben nem gusztusos az étel, már el is rontotta az egész étkezést. Ha mócsingos a hús, hideg a leves, vagy hajszál kerül az ételünkbe, akkor jogosan leszünk csalódottak, pedig a legjobb helyeken is történhet hasonló baleset. Ezért arra ügyeljünk, hogy amennyiben ilyen helyzetbe kerülünk, jelezzük azt a pincér felé, aki orvosolni fogja problémánkat. 

Abban az esetben pedig, ha mindegyik fogással probléma van, akkor a későbbiekben kerüljük el az adott vendéglőt. 

Szerencsére ma már számos online értékelő felület áll rendelkezésünkre, így megnézhetjük, hogy mely a legjobb étterem Budapest belvárosában, melyik vendéglőről mit írnak, így ezek elolvasását követően nem érhet bennünket akkora meglepetés. 

 

A megfelelő kiszolgálás

 

Az étel után az egyik legfontosabb kritériuma a tökéletes étteremnek a személyzet viselkedése. Abban az esetben akár Michelin-csillagos ételt is felszolgálhatnak számunkra, ha a pincér durván és mogorván szól hozzánk, nem figyel ránk, esetleg még szemrehányást is tesz. Nem jellemző ebben a szakmában ez a hozzáállás ugyan, de ha esetleg előfordul, akkor az illető ezt a borravaló mennyiségéből úgyis érzékelni fogja. 

 

Árak

 

Sokan az árak alapján választjuk ki az úti célt, mivel sajnos manapság sajnos szinte luxusnak számít ez a fajta időtöltés.

 

Fontos is, hogy előre tájékozódjunk az árakról, mielőtt betérnénk egy étterembe, nehogy kellemetlen meglepetésként érjen a számla végösszege. Vannak a városnak frekventáltabb helyei, ahol maga az elhelyezkedés is indokolja a magasabb árakat, máshol pedig a kiszolgálás minősége, vagy a hely hírneve miatt találkozhatunk borsosabb árakkal. 

A cél tehát, hogy  mindenki a saját pénztárcájához mérten válasszon éttermet, mivel nem kell csillagászati összegeket kifizetnünk azért, hogy egy kellemes helyen egy finomat együnk.

 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


4 mulatságos csapatépítő játlék, ami fejleszti a csapatösszetartást
Az alábbiakban néhány olyan szuper csapatépítő játékot mutatunk be, amik nemcsak nagyon mulatságosak, hanem még a csapatszellem kialakulását, erősítését is segítik!
3 legjobb évfordulós ajándékötlet
Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az egymás iránt érzett szeretetet, odaadást, és köszönetet. Nem feltétlenül kell drága dolgokra gondolni, néha egy kis apró figyelmesség nagyobb ajándék, mintha lehoznád a csillagokat az égről.
Milyen klímát vegyél 2020-ban?
Szakértői tanácsok és segítség a klíma kiválasztásához 2020-ban. Melyik márka a legjobb? Mire figyeljünk? Segítünk!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.