A legjobb drónok 3 árkategóriából: ezeket a drónokat éri meg megvenni

fooldal > A legjobb drónok 3 árkategóriából

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legjobb drónok 3 árkategóriából


2019/10/24
VN

A drónozás az évek során nagyon népszerű szabadidős tevékenységgé vált. Már mindenkinek van egy ismerőse, aki drónozik. Nemcsoda, hiszen ez a tevékenység nemcsak rendkívül izgalmas, de a segítségével egy más szemszögből lehet szemlélni a világot. Továbbá akár profi felvételeket is lehet készíteni, amiket nem utolsó sorban pénzzé is lehet tenni. Ahány ember, annyi javaslat, hogy milyen drónt érdemes venni. Mindenkinek más specifikáció fontos, de most összegyűjtöttük nektek 3 kategória legjobbjait! Válassz az alsó, közép, vagy felső kategóriából ezekkel a drónokkal nem fogsz mellé!

A legjobb drónok 2019-ben

#1 Alacsonyabb árkategória: a DJI Tello 

 

A DJI Tello drón a legjobb választás, ha most kezded a drónozást. Ez a legelterjedtebb drón a játék-kategóriában. Bár nem egészen játékszer, de ára erre enged következtetni. A DJI a Tello megalkotásakor egy selfie-drónt álmodott meg, ami bár nem olyan jó teljesítményű, mint felsőbb kategóriás társaik, de első drónnak tökéletes, a repülést könnyen el lehet sajátítani ezen a példányon, gyerekeknek különösen ajánljuk. 

#2 Közép árkategória: a DJI Spark 

 

A Spark már jóval többet tud a Tello-nál, nagyobb teljesítmény, és sok-sok extra funkció, az alacsony kategóriás társhoz képest, mégis remek áron. Ár-érték arányban, és funkcióit tekintve is nagyon jó választás ez a drón egy közép-haladónak, aki már elsajátította a drónozás alapjait. Ez a modell habár repülési idő, repülési távolság, és képminőség terén nem közelítheti meg az igazi király kategóriás drónokat, cserébe több százezret sem kell fizetned érte.

 

#3 Felső kategória: a DJI Mavic 2 PRO 

 

2019 az év, ami alapvetően felforgatta a drónozás álló vízét, ugyanis megjelent a DJI Mavic 2 PRO és a ZOOM. Miért olyan nagy dolog ez? Ezek a drónok gyakorlatilag már mindent tudnak, amire egy hobbi, vagy profi drónozásal foglalkozó személynek szüksége lehet. A ZOOM kiadás a legjobb választás, annak, aki felvételeit is értékesíteni szeretné. Ha anyagi helyzeted lehetővé teszi, mindenképp ezt a drónt ajánjuk!

 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


3 legjobb évfordulós ajándékötlet
Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az egymás iránt érzett szeretetet, odaadást, és köszönetet. Nem feltétlenül kell drága dolgokra gondolni, néha egy kis apró figyelmesség nagyobb ajándék, mintha lehoznád a csillagokat az égről.
Milyen klímát vegyél 2020-ban?
Szakértői tanácsok és segítség a klíma kiválasztásához 2020-ban. Melyik márka a legjobb? Mire figyeljünk? Segítünk!
5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!
Legjobb barátod beadta a derekát, és megnősül? Te szervezed a legénybúcsút? Adunk néhány szuper tanácsot, hogy méltó módon búcsúztassátok el eddigi legényéletét. Íme 5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.