5 tipp legénybúcsú szervezéséhez: ezeket a tanácsokat fogadjátok meg, ha legénybúcsút szerveztek

fooldal > 5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!


2020/02/28
VN

Legjobb barátod beadta a derekát, és megnősül? Te szervezed a legénybúcsút? Adunk néhány szuper tanácsot, hogy méltó módon búcsúztassátok el eddigi legényéletét. Íme 5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!

5 tanács legénybúcsúhoz

Döntsétek el mikor!

Először is találjatok egy megfelelő napot, amikor mindenki rá ér, és senkinek sincs dolga más nap sem. Hiszen egyszer van ilyen egy életben, nem lenne kellemes, ha valaki azzal rontaná a hangulatot, hogy neki holnap korán kell kelnie, ezért visszafogja magát. Nem célszerű az esküvő előtt napokat sem választani, hagyjatok időt a pihenésre is. A legjobb, ha összehangoljátok a lánybúcsú időpontjával.

 Döntsétek el milyen programok lesznek!

A programok kiválasztásánál a vőlegény preferenciáit vedd figyelembe. Van valami különös hobbija, esetleg valami régi vágya. Mondjuk régóta ki szeretné próbálni a tandem ugrást, vagy imádja a vadvízi evezést? Ezek nagyon jó alapot szolgálnak a napközbeni eseményekhez! Este pedig kezdetét veheti a szórakozás, persze csak egy finom vacsora után. Ehhez remek helyszínt szolgál a belvárosban található Grey Goose Restaurant & Bar, ide kattintva tekintsétek meg az ajánlatukat: legénybúcsú helyszín Budapest!

 

Szervezzetek vicces feladatokat

Egyetlen legénybúcsú sem telhet el egy kis móka nélkül, szervezz vicces feladatokat, még egyszer utoljára szivassátok meg a vőlegényt az esküvő előtt, hiszen ki tudja mikor lesz erre legközelebb is alkalmatok. Rengeteg ilyen tesztet, illetve kihívást lehet találni az interneten, amit kicsit átalakítva fel tudtok használni. De azért ne veszélyeztessétek senki testi épségét, gondolunk itt olyanra, hogy ne kelljen részegen sehova felmászni!

 

Így osszátok el a költségeket

Egy legénybúcsú nem kis költség, de hát nem ilyenkor kell spórolni, nem igaz? Nem kell senkinek magára vállalni a költségeket, a résztvevők között oszd el arányosan, persze a főlegényt hagyd ki a számolásból. Bármilyen költség felmerül, kérdezd meg a meghívottakat, hogy számukra nem okoz-e gondot, így biztosan a végén nem lesz probléma az elszámolásnál.

 

Figyelj oda a vőlegényre!

Az egész legénybúcsú során a szervezőnek kell odafigyelni a vőlegényre, hogy legyen bármilyen jó a hangulat, és érezze bármilyen jól magát, ne lépjen át bizonyos határokat, és ne csináljon olyan dolgokat, amit később megbánhat! Ezt vedd figyelembe a szervezésnél is! 
 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Szauna edzés után: jót tesz a szervezetnek?
Lehet, hogy láttál vagy hallottál már olyan edzőtermekről, ahol szaunák is vannak, hogy az edzés után ott pihenjenek meg a vendégek. De valóban jót tesznek az egészségednek? A szaunáknak lehetnek előnyei, de csak akkor, ha helyesen használják. Olvass tovább, hogy többet megtudj arról, hogyan működnek a szaunák, és hogyan segíthetik az egészségedet.
4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!