5 tipp legénybúcsú szervezéséhez: ezeket a tanácsokat fogadjátok meg, ha legénybúcsút szerveztek

fooldal > 5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!


2020/02/28
VN

Legjobb barátod beadta a derekát, és megnősül? Te szervezed a legénybúcsút? Adunk néhány szuper tanácsot, hogy méltó módon búcsúztassátok el eddigi legényéletét. Íme 5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!

5 tanács legénybúcsúhoz

Döntsétek el mikor!

Először is találjatok egy megfelelő napot, amikor mindenki rá ér, és senkinek sincs dolga más nap sem. Hiszen egyszer van ilyen egy életben, nem lenne kellemes, ha valaki azzal rontaná a hangulatot, hogy neki holnap korán kell kelnie, ezért visszafogja magát. Nem célszerű az esküvő előtt napokat sem választani, hagyjatok időt a pihenésre is. A legjobb, ha összehangoljátok a lánybúcsú időpontjával.

 Döntsétek el milyen programok lesznek!

A programok kiválasztásánál a vőlegény preferenciáit vedd figyelembe. Van valami különös hobbija, esetleg valami régi vágya. Mondjuk régóta ki szeretné próbálni a tandem ugrást, vagy imádja a vadvízi evezést? Ezek nagyon jó alapot szolgálnak a napközbeni eseményekhez! Este pedig kezdetét veheti a szórakozás, persze csak egy finom vacsora után. Ehhez remek helyszínt szolgál a belvárosban található Grey Goose Restaurant & Bar, ide kattintva tekintsétek meg az ajánlatukat: legénybúcsú helyszín Budapest!

 

Szervezzetek vicces feladatokat

Egyetlen legénybúcsú sem telhet el egy kis móka nélkül, szervezz vicces feladatokat, még egyszer utoljára szivassátok meg a vőlegényt az esküvő előtt, hiszen ki tudja mikor lesz erre legközelebb is alkalmatok. Rengeteg ilyen tesztet, illetve kihívást lehet találni az interneten, amit kicsit átalakítva fel tudtok használni. De azért ne veszélyeztessétek senki testi épségét, gondolunk itt olyanra, hogy ne kelljen részegen sehova felmászni!

 

Így osszátok el a költségeket

Egy legénybúcsú nem kis költség, de hát nem ilyenkor kell spórolni, nem igaz? Nem kell senkinek magára vállalni a költségeket, a résztvevők között oszd el arányosan, persze a főlegényt hagyd ki a számolásból. Bármilyen költség felmerül, kérdezd meg a meghívottakat, hogy számukra nem okoz-e gondot, így biztosan a végén nem lesz probléma az elszámolásnál.

 

Figyelj oda a vőlegényre!

Az egész legénybúcsú során a szervezőnek kell odafigyelni a vőlegényre, hogy legyen bármilyen jó a hangulat, és érezze bármilyen jól magát, ne lépjen át bizonyos határokat, és ne csináljon olyan dolgokat, amit később megbánhat! Ezt vedd figyelembe a szervezésnél is! 
 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!
Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.