Ezeket soha ne tedd egy lánybúcsún, hacsak nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni!

fooldal > Kellemetlenségek, amelyek a lánybúcsú alkalmával megeshetnek velünk

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kellemetlenségek, amelyek a lánybúcsú alkalmával megeshetnek velünk


2017/08/22

Egy lánybúcsú remek alkalom arra, hogy búcsút vegyünk a pártában töltött évektől, ugyanakkor sokan hajlamosak átesni az ünneplésben a ló túloldalára. Most megmutatjuk, hogy mit ne tegyél, ha nem akarsz másnap szégyenkezni!

lánybúcsú bakik

Ne igyál túl sokat!

 

Tudjuk, könnyű ezt mondani, amikor a játékos feladatok zöme sokszor e köré épül… 

Szeretnéd felejthetetlnenné tenni ezt az estét, de ha nem vigyázol az alkohollal, akkor könnyen előfordulhat, hogy a sötétség homályába vész az egész este. 

 

Ha nem vigyázol az alkoholfogyasztásra kellemetlen szituációkba keveredhetsz, és ennek hidd el, hogy nem fogsz örülni másnap! Kedves barátnőid minden egyes eseményt dokumentálni fognak, és hacsak nem szeretnél szégyenkezve az oltár elé állni, akkor jó, ha mértéket tartasz ezen a téren!

 

Ne menj bele a flörtölésbe!

 

Tudjuk, a petrezselyemárulás és a pikáns feladatok ezt nem sokszor teszik lehetővé, de azon túlmenően ami a játékba belefér ne bonyolódj bele alkalmi flörtökbe!

 

Mérlegeld a helyzetet: szükséged van erre egyáltalán? Most készülsz összekötni az életedet álmaid szerelmével. Felejtsd hát el!

 

Nem kötelező azonban vad bulit tervezni lánybúcsú alkalmával. Amennyiben inkább egy diszkrét beszélgetős estével szeretnél búcsút venni szingli éveidtől, akkor ezt időben tudasd barátnőiddel is, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe.

 

A tökéletes lánybúcsú helyszín Budapesten hát a te igényeid szerint kerüljön kiválasztásra, a programokkal és feladatokkal együtt!

 

 

 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


5 látnivaló, amit nem hagyhatsz ki, ha a Szigetközben jársz
A Szigetköz Magyarország egyik legváltozatosabb és legszebb régiója, amely számos természeti és kulturális kincset rejt.
6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció
A fogimplantáció az egyik legmodernebb és leghatékonyabb módszer a hiányzó fogak pótlására. Az implantáció során egy titán csavart ültetnek be az állcsontba, amelyre később korona, híd vagy protézis kerül. Bár az eljárás költségesebb lehet más fogpótlási módszereknél, számos előnnyel jár, amelyek hosszú távon megtérülnek. Íme 6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció.
Mitől esik ki a fogpótlás? Okok, megelőzés és kezelési módszerek
A fogpótlások kiesése nemcsak kellemetlen, de komoly problémákat is okozhat. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk, mi állhat ennek hátterében, és hogyan lehet megelőzni vagy kezelni ezt a jelenséget.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!