Mi az invereter klíma? Miért jó?

fooldal > A klímák csúcsa, az inverteres klíma

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A klímák csúcsa, az inverteres klíma


2019/07/23
SzSz

Melyek a legújabb technológiák a klímák világában, amellyel még komfortosabban érezhetjük magunkat otthonunkban? Hát az invereteres klímák. De mi ez pontosan? 

Inverteres klíma

Önszabályozó 

Az invereteres klíma egyik előnye, hogy a belső hőmérséklethez mérten hűti a helyiséget. Ha beállítunk egy hőfokot, és ha az elérte, onnantól kezdve már csak keringeti a levegőt, hogy megtartsa a hőfokot. Így nincs szükségünk ki-be kapcsolgatni a készüléket. 

 Energiatakarékos

Az előző pontból kiindulva, mivel a klíma magát szabályozza, sokkal több energiát takarít meg. Ezáltal villanyszámlánk nem ugrik meg, hiszen folyamtosan szinten tartja a teljesítményét a klímaberendezés. 

 

Csendes

Ezek a klímák már annyira csendesek, hogy akár éjszaka is bárki képes lehet aludni mellette. Csak a kellemes általa nyújtott hőmérsékletet élvezhetjük. 

 

Hosszú élettartam

Az inverteres klímák élettartama sokkal hosszabb, mint a hagyományos klímaberendezéseké, a fenti előnyeiből adódóan. Így akár több, mint 10 évig is működhet otthonunkban, anélkül, hogy bármilyen probléma adódna a berendezéssel. Természetesen az éves karbantartás mellett. Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


3 legjobb évfordulós ajándékötlet
Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az egymás iránt érzett szeretetet, odaadást, és köszönetet. Nem feltétlenül kell drága dolgokra gondolni, néha egy kis apró figyelmesség nagyobb ajándék, mintha lehoznád a csillagokat az égről.
Milyen klímát vegyél 2020-ban?
Szakértői tanácsok és segítség a klíma kiválasztásához 2020-ban. Melyik márka a legjobb? Mire figyeljünk? Segítünk!
5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!
Legjobb barátod beadta a derekát, és megnősül? Te szervezed a legénybúcsút? Adunk néhány szuper tanácsot, hogy méltó módon búcsúztassátok el eddigi legényéletét. Íme 5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.