Mi az invereter klíma? Miért jó?

fooldal > A klímák csúcsa, az inverteres klíma

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A klímák csúcsa, az inverteres klíma


2019/07/23
SzSz

Melyek a legújabb technológiák a klímák világában, amellyel még komfortosabban érezhetjük magunkat otthonunkban? Hát az invereteres klímák. De mi ez pontosan? 

Inverteres klíma

Önszabályozó 

Az invereteres klíma egyik előnye, hogy a belső hőmérséklethez mérten hűti a helyiséget. Ha beállítunk egy hőfokot, és ha az elérte, onnantól kezdve már csak keringeti a levegőt, hogy megtartsa a hőfokot. Így nincs szükségünk ki-be kapcsolgatni a készüléket. 

 Energiatakarékos

Az előző pontból kiindulva, mivel a klíma magát szabályozza, sokkal több energiát takarít meg. Ezáltal villanyszámlánk nem ugrik meg, hiszen folyamtosan szinten tartja a teljesítményét a klímaberendezés. 

 

Csendes

Ezek a klímák már annyira csendesek, hogy akár éjszaka is bárki képes lehet aludni mellette. Csak a kellemes általa nyújtott hőmérsékletet élvezhetjük. 

 

Hosszú élettartam

Az inverteres klímák élettartama sokkal hosszabb, mint a hagyományos klímaberendezéseké, a fenti előnyeiből adódóan. Így akár több, mint 10 évig is működhet otthonunkban, anélkül, hogy bármilyen probléma adódna a berendezéssel. Természetesen az éves karbantartás mellett. Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!
Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!