Kicsi, de erős: ilyen a legújabb DJI Mavic Mini

fooldal > Kicsi, de erős: ilyen a legújabb DJI Mavic Mini

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kicsi, de erős: ilyen a legújabb DJI Mavic Mini


2019/11/27
VN

Nemrég jelent meg a DJI Mavic Mini, aminek a különlegessége, hogy éppen akkora, hogy a játék kategóriába tartozzon, és ne kelljen rá engedély vagy regisztráció. Azonban ennek ellenére elég komoly paraméterekkel rendelkezik. Lássuk milyen!

ilyen a legújabb DJI Mavic Mini

Apró, de ügyes

A DJI Mavic Mini drón éppen a 250 grammos határ alá esik a maga 249 grammjával. Egy könnyed, laza kis szerkezetről beszélünk, ami mégis hozza a megfelelő teljesítményt. Persze nem hasonlítható össze csúcskategóriás társival, de a maga kategóriájában egyértelműen kiemelkedik.

 Mit tud és mit nem ez a drón?

Ahogy fentebb írtuk, tudása nem arányos méretével. 30 perc repülési idő, 2,7K felbontású kamera, 4 kilométerre közvetített HD videókép, de persze a súlya miatt minden nem fért bele. Felhasználóinak nélkülözniük kell az akadályelkerülő rendszert, a kézmozdulatos irányítást, a 4K-s kamerát, a hosszú hatótávolságot továbbá jó néhány kamerafunkciót, mint az alany követése, panorámakép, a timelapse, vagy éppen az optikai zoom, de hát valamit, valamiért.

 

Ilyen a teljesítménye

Ahogy a DJI több készüléke is, a mini is jól kiegyensúlyozott. Bár nem olyan gyors, és nem olyan jól irányítható, mint nagyobb, erősebb tárai, azért hozza, amit egy ilyen dróntól elvár az ember. Maximális sebessége 45-47 kilométer per óra körül alakul ideális körülmények között.

 

Összeségében a DJI Mavic Miniről

Összességében semmi rosszat nem lehet elmondani erről a játékdrónnak minősülő szerkezetről. A kis súly sajnos megszorításokkal jár, ezt meg kell érteni, de a DJI a lehető legtöbbet kihozott így is a 249 grammos szerkezetből, annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassa vásárlóinak, az új drónhoz még egy új alkalmazás is jár, a DJI Fly, ami gyakoratilag a DJI Go fejlesztett változata
 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!
Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.