Ezt az autócsodát neked is látnod kell!

fooldal > Egy vérszomjas utcai versenygép!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egy vérszomjas utcai versenygép!


2016/11/05

Ha van egy "kis" spórolt pénzed, ezt az autót nem hagyhatod ki a gyűjteményedből! Egy igazi álomautó, ismerd meg te is a legújabb csodát: 911 Turbo GTstreet R! 

Ilyen kocsit még biztosan nem láttál!

 

Látva az új, TechArt által megalkotott Porsche 911 Turbo GTstreet R –t, érthetően meglepődhetünk azon, hogy ez az autó bármikor elhúzhat mellettünk az utcán. A TechArt egyike azon cégeknek, melyek minőségi tuninggal látják el a gyári állapotú sportautókat. 

 

Itt is van például legújabb csúcsmodelljük, a Porsche 911 Turbo és Turbo S alapú GTstreet R, amely a közúti használatra is alkalmas gépezet. A látványos aerodinamikai kiegészítők hatékonyak is, hiszen 300 kilométer/órás tempónál 321 kilogrammnyi leszorítóerőt termel a kasztni.

 

 

A TechArt 600 vagy 640 lóerős kiviteleket kínál, jövőre pedig érkezik a 720 lóerős csúcsváltozat. Ilyen hatalmas teljesítménynél természetesen állítható a sportfutómű, illetve 20 vagy 21 colos kerekek, sportkipufogó rendszer és nagyteljesítményű fékrendszer is jár. Felszereltségtől függően bőr vagy Alcantara kárpitozás borítja az utasteret, valamint színben passzoló bukókerettel szerelik a Clubsport kivitelt.

 

Te is szeretnéd, hogy száguldjon az autód? Használj turbót! Tudj meg róla mindent itt: Turbó vásárlás 

 Legfrissebb cikkek


6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció
A fogimplantáció az egyik legmodernebb és leghatékonyabb módszer a hiányzó fogak pótlására. Az implantáció során egy titán csavart ültetnek be az állcsontba, amelyre később korona, híd vagy protézis kerül. Bár az eljárás költségesebb lehet más fogpótlási módszereknél, számos előnnyel jár, amelyek hosszú távon megtérülnek. Íme 6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció.
Mitől esik ki a fogpótlás? Okok, megelőzés és kezelési módszerek
A fogpótlások kiesése nemcsak kellemetlen, de komoly problémákat is okozhat. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk, mi állhat ennek hátterében, és hogyan lehet megelőzni vagy kezelni ezt a jelenséget.
Mozognak a fogaid? Bizony ez is az ínysorvadás jele lehet!
Az ínysorvadás, más néven parodontitis, nem csupán az íny állapotának romlását jelzi, hanem olyan problémát is jelezhet, ami a fogak mozgásához vezethet. Ez a jelenség sokak számára meglepő lehet, azonban megfelelő megelőző intézkedések és időben történő kezelés segíthet megőrizni fogaink stabilitását és egészségét.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!