Így öltözködj a nyári céges rendezvényen!

fooldal > Mit vegyél fel nyáron a céges rendezvényre?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit vegyél fel nyáron a céges rendezvényre?


2017/06/30

Számos cég használja ki a nyári jó időt és szervezi céges rendezvényét ekkorra. A kánikulában viszont, amikor mindenki próbálja a legkevesebb ruhát magára venni, nagyon nehéz feladatnak tűnhet a helyes öltözködési szabályok betartása.

céges rendezvény nyári ruházat

A tökéletes céges rendezvény megköveteli az alkalmi öltözetet, amelyet sajnos a kánikulában is be kell tartanunk. Most segítünk nektek ebben!

 Női ruházat

 

Az esemény típusától függően természetesen vannak elegánsabb és kevésbé hivatalos események, de amennyiben koktélruhát, illetve kisestélyit öltünk nem lőhetünk mellé. Ilyenkor a kevésbé hivatalos eseményeken elnézik, ha nyitott orrú cipőt veszünk fel, de az elegánsabb rendezvények esetén mindig öltsünk ruhánkhoz harisnyát és zárt cipőben jelenjünk meg hozzá illő kistáskával. 

 

A ruhánál meg kifejezetten fontos, hogy ne legyen túlságosan kivágott, sem pedig rövid!

 

Férfi ruházat

 

A férfiak számára kevésbé jó hír, hogy a protokoll szerint ők semmilyen esetben sem ölthetnek rövidnadrágot vagy nyitott cipőt. Az ő esetükben az öltöny, nadrág kombó a tökéletes választás zakóval, amelyet nagy meleg esetén levehetnek. 

 

Az elegáns eseményekre öltönyben illik menni, amelyhez tilos rövid ujjú inget felvenni.

 

 

 

 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


5 látnivaló, amit nem hagyhatsz ki, ha a Szigetközben jársz
A Szigetköz Magyarország egyik legváltozatosabb és legszebb régiója, amely számos természeti és kulturális kincset rejt.
6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció
A fogimplantáció az egyik legmodernebb és leghatékonyabb módszer a hiányzó fogak pótlására. Az implantáció során egy titán csavart ültetnek be az állcsontba, amelyre később korona, híd vagy protézis kerül. Bár az eljárás költségesebb lehet más fogpótlási módszereknél, számos előnnyel jár, amelyek hosszú távon megtérülnek. Íme 6+1 ok, amiért megéri a fogimplantáció.
Mitől esik ki a fogpótlás? Okok, megelőzés és kezelési módszerek
A fogpótlások kiesése nemcsak kellemetlen, de komoly problémákat is okozhat. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk, mi állhat ennek hátterében, és hogyan lehet megelőzni vagy kezelni ezt a jelenséget.
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!