Jön a DJI Mavic 3 drón?

fooldal > Jön a DJI Mavic 3 drón?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Jön a DJI Mavic 3 drón?


2020/01/31
VN

A kínai drón óriás a tavalyi évben mutatta be két nagysikerű drónját a DJI Mavic 2 Pro-t, és DJI Mavic 2 Zoom-ot, és feltételezések szerint e 2 remekmű után idén még egy ennél is jobbat kaphatnak a drónozás elkötelezettjei. A várakozások szerint idén január végén ugyanis bemutatásra kerül a Dji Mavic 3. Azt még nem tudni, hogy ennek is 2 változata lesz e. Nézzük mire kell számítani!

Ilyen lesz a DJI Mavic 3 drón?

Milyen lesz a DJI Mavic 3?

De vajon még mire lehet számítani? A tavalyi évben a DJI elég magasra tette a lécet, de a DJI Mavic 3-mal  biztosan megugorják, vagyis erre számítunk. Persze kérés az is, hogy most is két vonalon indulnak-e el, mint az előző esetben, vagy csupán egy drónra lehet számítani? De felmerül az a kérdés is, hogy hova tudják még fokozni a tvalyi drónok teljesítményét, és funkcióit.

 Mi ezt várjuk a DJI Mavic 3-tól

Egyelőre még nem rendelekezünk mi sem túl sok információval az új drónnal kapcsolatban, de van egy-két sejtésünk, hogy mire is lehet számítani pontosan. Mi arra számítunk, hogy kicsivel jobb videóminőséget fog adni, legalább annyira jót, mint a DJI Phantom 4 Pro, de egyesek szerint a kamra apró hibáit is orvosolni fogják, ami remek hír. Továbbá a DJI Mavic 3-ba az új ActiveTrack 3.0 is belekerül majd.  Bizonyos források szerint a DJI Mavic 3 egy új OcuSync (3.0) rendszert használ majd, azonban frissebb értesülések alapján szinte biztos, hogy továbbra is az OcuSync 2.0-át használja majd az új drón, úgyhogy ez egyelőre rejtély. Azonban reméljük hamarosan nyilvánosságra kerül majd az új drón, és akkor bővebben be tudunk számolni róla. Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Így alakíts ki egy szuper edzőtermet otthonodban!
Az otthoni edzésnek megvannak a maga előnyei, így sokan preferálják, ahelyett, hogy edzőtermi edzést végeznének. Természetesen egy teljesen berendezett otthoni edzőterem nem túl olcsó, de apránként, lépésről lépésre is ki lehet alakítani. Megmutatjuk miképp érdemes nekivágnod a saját kis edzőtermednek!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fusce sodales faucibus erat. Vestibulum imperdiet ex varius convallis pulvinar. Nullam sed augue ullamcorper, convallis quam id, dignissim enim. Vestibulum hendrerit tortor erat, vel maximus velit placerat eu. Fusce aliquam libero dolor, nec scelerisque turpis bibendum eu. Suspendisse hendrerit lectus ac magna tincidunt mollis. 

Donec egestas pharetra lacus

Fusce faucibus ornare molestie. In viverra purus eget odio sollicitudin ullamcorper. Ut aliquam ante dolor, nec ornare nunc scelerisque ac. Aliquam eget tortor pharetra, tempor libero nec, aliquet orci. Donec egestas pharetra lacus, vel venenatis est porttitor ac. Vestibulum dui ante, lacinia quis eros eu, iaculis ultrices erat. Sed faucibus in nibh eu consectetur. Sed eu tempor magna. In hac habitasse platea dictumst. 

Aenean mollis scelerisque justo nec congue.

Phasellus ultrices feugiat eros, ac hendrerit felis finibus ac. Nam consectetur magna eu eros pellentesque, at vehicula tortor malesuada. Quisque porta lacinia commodo. Morbi mollis egestas est, sed porttitor nisl tempor placerat. Aenean mollis scelerisque justo nec congue.