Jön a DJI Mavic 3 drón?

fooldal > Jön a DJI Mavic 3 drón?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Jön a DJI Mavic 3 drón?


2020/01/31
VN

A kínai drón óriás a tavalyi évben mutatta be két nagysikerű drónját a DJI Mavic 2 Pro-t, és DJI Mavic 2 Zoom-ot, és feltételezések szerint e 2 remekmű után idén még egy ennél is jobbat kaphatnak a drónozás elkötelezettjei. A várakozások szerint idén január végén ugyanis bemutatásra kerül a Dji Mavic 3. Azt még nem tudni, hogy ennek is 2 változata lesz e. Nézzük mire kell számítani!

Ilyen lesz a DJI Mavic 3 drón?

Milyen lesz a DJI Mavic 3?

De vajon még mire lehet számítani? A tavalyi évben a DJI elég magasra tette a lécet, de a DJI Mavic 3-mal  biztosan megugorják, vagyis erre számítunk. Persze kérés az is, hogy most is két vonalon indulnak-e el, mint az előző esetben, vagy csupán egy drónra lehet számítani? De felmerül az a kérdés is, hogy hova tudják még fokozni a tvalyi drónok teljesítményét, és funkcióit.

 Mi ezt várjuk a DJI Mavic 3-tól

Egyelőre még nem rendelekezünk mi sem túl sok információval az új drónnal kapcsolatban, de van egy-két sejtésünk, hogy mire is lehet számítani pontosan. Mi arra számítunk, hogy kicsivel jobb videóminőséget fog adni, legalább annyira jót, mint a DJI Phantom 4 Pro, de egyesek szerint a kamra apró hibáit is orvosolni fogják, ami remek hír. Továbbá a DJI Mavic 3-ba az új ActiveTrack 3.0 is belekerül majd.  Bizonyos források szerint a DJI Mavic 3 egy új OcuSync (3.0) rendszert használ majd, azonban frissebb értesülések alapján szinte biztos, hogy továbbra is az OcuSync 2.0-át használja majd az új drón, úgyhogy ez egyelőre rejtély. Azonban reméljük hamarosan nyilvánosságra kerül majd az új drón, és akkor bővebben be tudunk számolni róla. Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Szauna edzés után: jót tesz a szervezetnek?
Lehet, hogy láttál vagy hallottál már olyan edzőtermekről, ahol szaunák is vannak, hogy az edzés után ott pihenjenek meg a vendégek. De valóban jót tesznek az egészségednek? A szaunáknak lehetnek előnyei, de csak akkor, ha helyesen használják. Olvass tovább, hogy többet megtudj arról, hogyan működnek a szaunák, és hogyan segíthetik az egészségedet.
4 lakberendezési elem, mely sosem megy ki a divatból
Az enteriőr dizájn esetében a trendek elég gyorsan jönnek és mennek. Azonban van pár kivétel, hiszen vannak bizonyos lakberendezési és dekorációs elemek, melyek örök daraboknak számítanak. Éppen ezek azok, melyek igazán otthonossá teszik a lakást és egy állandó stílusosságot kölcsönöznek neki. Habár olykor izgalmas a Pinterest-et böngészve a legújabb trendeket keresgélni, alapjában véve az örök darabokra való beruházással sokkal jobban lehet járni. Nézzünk is meg pár ilyen elemet!
Teljes gőzzel előre!

Ahhoz, hogy mindennap a legjobb formánkat tudjuk nyújtani, néha szükségünk van egy kis plusz löketre, hogy kihozhassuk magunkből a maximumot, aztán pedig nincs más hátra csak, Teljes gőzzel előre! Motivációk a mindennapokra, hogy teljes gőzzel vethessük bele magunkat a feladatainkba és nagy kanállal élvezhessük az életet!

Motiváció a mindennapokra

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elnyom minket a kedvtelenség, nem találjuk a motivánciónkat ahhoz sem, hogy kikeljünk az ágyból, és úgyérezzük, hogy kell valami ami felráz minket ebből az állapotból. HA szükséged van egy kis motivációra a mindennapra, akkor jó helyen jársz, aztán pedig teljes gőzzel előre!

Edzésmotiváció

Míg egyes napokon gyakorlatilag felpattansz az ágyból, és készen állsz a mozgásra, más napokon az edzésmotiváció megtalálása nagy feladat. Nincs időd munka előtt vagy után edzőterembe menni, az összes kedvenc edzés leggingsed mosás alatt van, a fitneszfelszerelések és a tagságok túl drágák – ha megengeded, a lista még hosszan folytatható. Ne keresd a kifogásokat, inkább keress edzésmotivációt!

Kitekintő

A benzingőz segít mindentéren megtalálni a motivációt, legyen szó akár az edzésről, a munkáról vagy akár az átlagos hétköznapokról. Találd meg motivációdat oldalunkon, aztán pedig nefeledd! Teljes gőzzel előre!